Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands > NIEUWS> Grondstof. Verfijning. Perfectie.

Grondstof. Verfijning. Perfectie.

Er zijn heel wat geavanceerde processen nodig om van één graankorrel een bakkerijproduct vol smaak te maken. Niemand kent de talrijke stappen in uw bakkerijen en banketbakkerijen beter dan uzelf. Maar wat gebeurt er vooraf? Ontdek hoe IREKS graan en andere waardevolle basisgrondstoffen omzet in geraffineerde producten die u in uw bakkerijen op de meest individuele wijze tot perfectie brengt.

Jaar na jaar en oogst na oogst voorziet de natuur ons van ware veldschatten die de basis vormen van onze producten. Om elke korrel ten volle te benutten, heeft IREKS zich tot doel gesteld om alle grondstoffen extra onder de loep te nemen en het goede nog beter te maken door middel van een brede waaier aan veredelingsstappen.

In deze serie hebben wij vier van deze veredelde grondstoffen voor u geselecteerd, die dienen als bijzondere ingrediënten, die een groot aantal van onze producten kenmerken en uiteindelijk in uw bakkerij worden geperfectioneerd tot smaakvolle bakkerijproducten. Op deze manier willen wij u niet alleen het hele jaar door nader kennis laten maken met mout, spelt, moutextract en zuurdesem, maar willen wij u ook meenemen in het proces van graan tot eindproduct. Met als eindbestemming: uw toonbank en natuurlijk de smaakpapillen van uw klanten!

Bij elk thema krijgt u gedetailleerde informatie en komt u bijvoorbeeld te weten wat er zo bijzonder is aan onze IREKS-mouten of wat het betekent dat bij IREKS alles uit één bron komt als het om spelt gaat!  Daarnaast presenteren wij bijpassende bakinspiratie waarin onze hoofdrolspelers goed tot hun recht komen. Het wordt dus uitkijken naar creatieve ideeën voor brood en broodjes, maar ook naar inspirerende recepten voor patisserie!