Van nature het beste
Zekerheid ontstaat doordat
men zelf zeker is
Ireks
Nederlands > KWALITEIT> FSSC 22000-certificering

FSSC: voedselveilgheidssysteem

IREKS voldoet sinds 2015 aan de eisen van het FSSC 22000 (Food Safety System Certification) door enkel producten van de meest hoogwaardige kwaliteit aan te bieden aan klanten en partners.

Het FSSC werd, op basis van de internationale ISO 22000 norm, verder uitgebreid met bijkomende eisen en criteria en wordt in deze vorm erkend door het GFSI (Global Food Safety Initiative). Het FSSC is dus te vergelijken met andere voedselveiligheidscertificaten, zoals het IFS en het BRC.

De respectievelijke aanpak van FSSC of ISO 22000 is echter verschillend. Terwijl zowel IFS als BRC productcertificaten zijn die door de retail worden uitgereikt, is FSSC 22000 een complete management systeem certificering. Dankzij de meer doorgedreven aanpak van dit systeem, kunnen we nog beter voldoen aan de eisen van de internationale voedselproductie en zo langdurige verbeteringen realiseren door consequent gebruik ervan.

Het is duidelijk dat IREKS, dankzij de verdere ontwikkelingen van onze certificering, constant streeft naar een uiterst hoogwaardig kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid.

FSSC-22000-certificaat