Van nature het beste
Variatie en genieten
in steeds nieuwe dimensies
Ireks

Bakmiddel

PREMIUM PRECUIT

Broodverbeteraar. Hoogwaardige broodverbeteraar voor voorgebakken broden. Het geeft, doordat het in poedervorm is, met zekerheid een constante kwaliteit. Geeft extra stabiliteit aan voorgebakken producten en voorkomt wegzakken. Brengt evenwicht in vochtverlies en resulteert in een langere vershouding.
Toevoeging: 3 à 4 % op het bloemgewicht

PREMIUM FRESH

Broodverbeteraar. Verbeteraar in poedervorm voor zowel wit als grijs brood. Het geeft, doordat het in poedervorm is, met zekerheid een constante kwaliteit. Ideaal om met natuurdesem te verwerken. Geeft een mooie structuur, betere korstvorming en langere vershouding. Gemakkelijke en juiste dosering.
Toevoeging: 2 à 4 % op het bloemgewicht

PREMIUM INTEGRAL

Broodverbeteraar. Verbeteraar in poedervorm, voor de bereiding van alle grijze, meergranen en volkoren broodsoorten. Geeft een aangename kleur en smaak. Zeer geschikt voor zowel rechtstreekse verwerking als via remrijs.
Toevoeging: 2 à 4 % op het bloemgewicht Voor 100 % tarwevlokken: 8 % toevoeging

PREMIUM SOFT STABIL

De zekerheid van goede smaak in alle speciale sandwiches.
Toevoeging: 4 %

PROTOFARIN

Glutenversterker in poedervorm voor de bereiding van volkoren- en andere bruine broodsoorten.
Toevoeging: 2 à 4 % op het bloemgewicht. Voor 100 % tarwevlokken: 8 % toevoeging

MSQ 200

Broodverbeteraar voor alle roggebroodsoorten. Verhindert het afslappen en kleven van het deeg. Biedt een mooi volume, mooie structuur en goede snijdbaarheid.
Toevoeging: 2 à 6 % op het bloemgewicht

AROMABACK

Verbeteraar voor krokant. Verbeteraar in poedervorm, voor pistolets, krokante broodjes en baguette, zowel voor directe verwerking als via remrijs kast. Laat zich uitstekend verwerken bij alle meelsoorten. Dankzij moutcomponenten bekomt men een betere gistvoeding, goede ovenwerking, dunnere korst en langere krokantheid. Zeer aromatische geur, kleur en moutsmaak.
Toevoeging: 3 à 4 % op het bloemgewicht

FROSTKROKANT

Verbeteraar voor krokant. Pistoletverbeteraar in poedervorm voor zowel directe, diepvries als remrijs- kastverwerking. Biedt een mooi volume, goede smaak en langere krokantheid. Ook te gebruiken als gistbeschermer voor alle degen of broodsoorten die via diepvries worden verwerkt.
Toevoeging: 3 à 4 % op het bloemgewicht

PREBACK

Verbeteraar voor krokant. Verbeteraar voor de bereiding van "VOORGEBAKKEN" producten. Deze garandeert een grote tolerantie en behoudt zijn stabiliteit tijdens het voorbakken. Met dit product kan men voorgebakken producten produceren zonder korstvorming waardoor men wegzakken en loskomen van de korst voorkomt.
Toevoeging: 3 à 4 % op het bloemgewicht

UNIPLUS

Broodverbeteraar voor een extra lange malsheid, op basis van spelt. E-nummervrij.
Toevoeging: 1 à 3 % op het bloemgewicht