Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands > NIEUWS> Officiële opening IREKS BELGIUM

4 juni 2013 - 17u00 Officiële opening IREKS BELGIUM

Door een positieve bedrijfsontwikkeling in België, werd beslist de aankoop van een gebouw met grond in de gemeente Zaventem te realiseren.
Hierdoor krijgt onze Belgische dochterfirma IREKS BELGIUM N.V., dat vroeger gedomicilieerd was op het privéadres van de familie De Witte, een nieuwe bestemming.

De gemeente Zaventem ligt op een boogscheut van Brussel en op 7 km van de internationale luchthaven. De keuze viel bewust op een ligging in de buurt van Brussel omdat dit verkeerstechnisch optimaal is voor klanten uit gans België.

Na de omvangrijke renovaties zowel aan de binnen- als de buitenkant van het gebouw, die in samenwerking met de medewerkers van IREKS BELGIUM en een team uit Kulmbach nauwgezet werden opgevolgd, prijkt nu in de Europalaan 66, 1932 Zaventem een scholingscentrum met bakkerij, een seminarieruimte, verschillende burelen en een opslagplaats voor marketingdoeleinden.

De officiële inwijding van het gebouw op 4 juni 2013 is de kroon op het werk van het project "renovatie IREKS BELGIUM".

Op het evenement dat 's avonds plaatsvond, waren bedrijfsleiders uit verschillende landen, gasten uit de politiek en de pers uitgenodigd. Het verheugde ons dat, ondanks haar drukke agenda, TV gezicht en auteur Sonja Kimpen, tijd had gemaakt om samen met haar familie aan dit evenement deel te nemen. Ook onze partners van VTM (reclamecampagnes: SYNERGIE / COUNTRY: Boer zkt vrouw) mochten we begroeten.

Na de toespraak van gastheer William De Witte, de burgemeester en de schepen, begroette onze directeur Robert Prause, namens IREKS GmbH uit Kulmbach, onze gasten.

Na het officiële gedeelte werden onze gasten getrakteerd op hapjes en drankjes en een lekkere barbecue vergezeld van verschillende salades en broodspecialiteiten gemaakt met de premium producten van de Firma IREKS. Zoals altijd een waar genot!

Onze key-account manager en Belgische medewerker Marc Thielemans zorgde voor een zoete toets dankzij een verbluffende patisseriecompositie die hij eigenhandig maakte.
Een visueel genot!

Als afscheidsgeschenk kreeg iedere gast 2 SYNERGIE broden en een prachtige balpen, die in een stoffen broodkorf gepresenteerd werden, mee naar huis.

IREKS BELGIUM N.V. heeft een nieuwe thuis. Onze geëngageerde medewerkers verheugen zich op de toekomst die wij met onze troeven: innovatiekracht, vakkundige service en toekomstgerichte concepten zullen aanpakken. Nu geldt enkel nog: volle kracht vooruit. De grondsteen is gelegd.