Van nature het beste
Welkom
in de wereld van IREKS
Ireks
Nederlands > OVER ONS> Internationaal

Globaal denken, lokaal handelen

Elk land en elke bakkerij heeft zijn eigen individuele karakter. De voorkeuren van consumenten, assortimenten, werkprocessen en marktstrategieën zijn verschillend. Daarbij bieden wij bakkers in meer dan 90 landen individuele oplossingen, volgens de behoefte regionaal, nationaal of internationaal geïnspireerd.

Verder kijken dan zijn eigen horizon en zich op internationaal terrein bewegen, dat was meer dan 160 jaar geleden al belangrijk voor de oprichter van de firma. In deze traditie heeft de IREKS-groep zich verder ontwikkeld en is vandaag wereldwijd actief.

Hierdoor zijn we goed geïnformeerd over nationale en regionale specialiteiten, en gelijktijdig richten we onze blik op de internationale trends. Deze knowhow zetten we om in individuele producten en receptideeën, die onze zeer vakbekwame buitendienst uit 30 landen aan de lokale bakkers presenteert.

Zo profiteert iedereen van de wereldwijde ideeënuitwisseling welke we dan ook bewust stimuleren en handhaven.

IREKS-dochterondernemingen en handelspartners, die u in uw dagelijkse werkzaamheden ondersteunen, vindt u wereldwijd.

Door de integratie van de toonaangevende fabrikant van aroma's-, ijsgrondstoffen- en decoratieproducten Dreidoppel in 2004 werd de internationale competentie van de groep verder uitgebouwd.