Van nature het beste
Variatie en genieten
in steeds nieuwe dimensies
Ireks
Nederlands > ASSORTIMENT> Speciale broodmixen

Speciale broodmixen

MIX QUINOA

Verschillende toepassingen zijn mogelijk met deze mix, zoals brood en broodjes met quinoa maar ook baguetten, wraps en naan!
Toevoeging: 30 à 50 % op het bloemgewicht

PANE GUSTO

Mix voor de bereiding van rustieke specialiteiten zoals Ciabatta. Uitstekende combinatie van mout en desem met een open structuur.
Toevoeging: 20 % op het bloemgewicht

PRO-PROTEINE

"Meer eiwitten – volop broodgenot!". Rijk aan proteïnen en vezels, een sappige kruim en een goede vershouding. De ideale broodmix voor alternatieve diëten. Bevat onder meer tarwegluten, gebroken soja, tarwe volkorenmeel, lijnzaad, soja-eiwit, zonnebloempitten, zout, tarwezemelen, moutextract en appelvezel.

100 g brood (met topping) bevat gemiddeld:
Voedingswaarden

Energie 1090 kJ (260 kcal)
Vetten 11,8 g
waarvan verzadigde vetzuren  1,8 g
Koolhydraten 11,9 g
waarvan suikers 2,9 g
Vezels 7,1 g
Eiwitten 23,1 g
Zout 1,0 g

 

Eiwitten dragen bij tot een groei van de spiermassa (Verordening (EU) nr. 432/2012)
Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van normale botten (Verordening (EU) nr. 432/2012)

Regelmatige consumptie van dit brood is slechts een onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.100 g brood per dag is voldoende om hiervan de positieve effecten te bereiken.

Toevoeging: 100%

ROGGACTIV

Mengeling voor het produceren van een rijke variatie aan roggebrood en broodjes. Samengesteld uit roggemeel, gedroogde roggedesem, moutbloem en moutextract. Nooit eerder was een uitstekend roggebrood maken zo eenvoudig.
Toevoeging: 30 à 50 %

VEGGIEKORN®

Mix voor het vervaardigen van allerlei vegane specialiteiten, zoals brood zonder lactose en gist, granola, veggiebars etc.
10 à 100% op het bloemgewicht

Zondagsbrood

Een 50% broodmix voor de bereiding van een superlekker speciaalbrood voor het hele gezin. Dankzij deze kwalitatieve broodmix ‘de zondag’ met verschillende zaden en graansoorten bakt u uw eigen, uniek brood aan een competitieve prijs.
Toevoeging: 50% op het bloemgewicht