Van nature het beste
Variatie en genieten
in steeds nieuwe dimensies
Ireks

Merkenbroden

REX BLANDINK

Wit speltbrood. Mengeling voor de bereiding van een lekker wit speltbrood. Een echt gezinsbrood waar zowel volwassenen als kinderen dol op zijn!
Toevoeging: 100%

REX DINKELBERGER VOLLKORN

De volle smaak van volkoren spelt. Samenstelling voor de bereiding van een volkoren merkenbrood van 100% volkoren spelt. Een uitzonderlijk speciaal brood naar Duitse normen
Toevoeging: 100%

REX BAYERISCH

"Het authentieke". Mengeling voor MERKENBROOD. Samengesteld uit tarwebloem, lupinemeel, gebroken tarwe, havergrutten, havervlokken, roggebloem, gerstemeel, tarwezemelen, moutmeel en geroosterde mout. Een zeer luchtig en pittig brood. (zie ook DECOMIX)
Toevoeging: 50 %

REX BÛCHERON

"De smaak van toen". Mengeling voor MERKENBROOD. Samengesteld uit tarwebloem, roggebloem, zonnebloempitten, lijnzaad, moutbloem, sesamzaad, tarwezemelen, moutextract en geroosterde mout.
Toevoeging: 50 %

REX COUNTRY

Met de volle smaak van haver! De samenstelling van dit nieuwe haverbrood is enig. Zo veel haver in een brood heeft u nog nooit gehad! De volle smaak van haver in het COUNTRY-brood zorgt voor een geheel nieuwe smaak in perfecte harmonie met het aroma van brouwmout.
Toevoeging: 50 %

REX CROUSTILLANT

"Subliem aroma". Mengeling voor de bereiding van smaakvol en kruidig MERKENBROOD, samengesteld uit: tarwebloem, volkoren roggemeel, lupinezaden, zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad, tarwezemelen, malt en kruiden. Deze mengeling is ook de basis van het gekende en succesvolle broodje: " Kampioentje"
Toevoeging: 50 %

REX DELICATESSE

Mengeling voor de bereiding van een smaakvol MERKENBROOD en samengesteld uit rogge, tarwe, zonnebloempitten en gebroken soja, lijnzaad, moutbloem en moutextract.
Toevoeging: 50 %

REX DINKEL

"Alle voordelen van het oergraan SPELT". Mengeling voor de bereiding van een smaakvol MERKENBROOD en samengesteld uit 100 % speltbloem en speltmeel, met toevoeging van honing, zonnebloempitten en sesamzaad. Echt een trendy brood.
Toevoeging: 100 %

REX FITTY

"Voor vitaliteit en levenskracht". Mengeling voor de bereiding van een aantrekkelijk en gezond MERKENBROOD. Samengesteld uit tarwe, lijnzaad, lupinemeel, zonnebloempitten, tarwekiemen, tarwegluten, appelvezels, gedroogd natuurdesem en jodiumzout. Dankzij een verantwoorde " + " aan calcium, magnesium en vitamine E; een echt WELLNESS brood!
Toevoeging: 50 %

REX MALTCROC

"De subtiele combinatie van malt en granen". Mengeling voor MERKENBROOD. Samengesteld uit: lijnzaad, tarwe, gierst, rogge, haver, soja, tarwezemelen, geroosterde mout, zonnebloempitten en moutextract. Een subtiele samenstelling.
Toevoeging: 50 %

REX MONNIKEN

"Een brood in monnikenstijl". Mengeling voor een karaktervol MERKENBROOD. Een brood met een pittige geur, een knapperige korst en een zachte kruim in drie verschillende productiemethoden. Samengesteld uit tarwebloem, roggebloem, roggemoutvlokken, zonnebloempitten, tarwezemelen en lijnzaad en moutextract.
Toevoeging: 50%

REX MULTICROC

"De totaliteit van granen en zaden". Mengeling voor een origineel en speciaal MERKENBROOD, rijk aan granen en zaden, met een geraffineerde smaak, zachte kruim, aantrekkelijke kleur en krokante korst. Zijn samenstelling zegt voldoende: tarwe, rogge, zonnebloempitten, haver, lijnzaad, soja, maïsgries, sesam, gierst, haverzemelen, tarwekiemen, maanzaad, havervlokken mout, sojazemelen en moutextract. Gedecoreerd met de subtiele decoratiemix DECO CROC, maakt van dit brood een echt MULTICROC brood!
Toevoeging: 50 %

REX SOVI

Mengeling voor MERKENBROOD. Samengesteld uit rogge, tarwe, lijnzaad, zonnebloempitten, tarwegluten, moutextract, geroosterde mout en sesamzaad. Neemt meer vocht op waardoor een langere en betere vershouding.
Toevoeging: 50 %

REX SYNERGIE CHIA

Deze variante op het Synergie Original brood heeft ook als basis een grote hoeveelheid speltgraan en lijnzaad. De pompoen- en zonnebloempitten werden vervangen door de krachtbommetjes van chiazaden. Deze bijzonder kleine zaadjes maken het Synergie Chia brood zacht en kruimig. De krokante korst van het Synergie brood zorgt voor een verrassend bijtplezier.
Toevoeging: 100 %

REX SYNERGIE ORIGINAL

"Voor een echt goed gevoel". Een uiterst lekker brood waarvan de grondstoffen werden geselecteerd door een voedingsspecialist die gezond eten zeer hoog in het vaandel draagt. Is een MERKENBROOD dat zeer lang vers blijft door zijn samenstelling, n.l. spelt, pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad en desem van spelt. Het heeft een prachtige kruim, aantrekkelijke kleur en krokante korst. Gedecoreerd met de speciaal samengestelde decoratiemix DECOSYN, maakt dit brood het subtiele verkoopbare Synergiebrood! In samenwerking met SONJA KIMPEN.
Toevoeging: 100 %