Van nature het beste
Service - voor ons het bewijs van een echt partnerschap
Ireks
Nederlands > SERVICE> Seminaries en scholingen

Seminaries en scholingen:
zo blijft u up-to-date

IREKS heeft wereldwijd bakcentra. Hier bieden wij onze klanten de mogelijkheid door praktische en vaktechnische seminaries en scholingen op de hoogte te blijven en eigen ideeën verder te ontwikkelen.

De IREKS-bakcentra wereldwijd ondersteunen niet alleen de specifieke nationale vervaardiging van onze producten, ze ondersteunen vooral u, onze klanten. Hier kunt u nieuwe recepten uitproberen en experimenteren waardoor u uw medewerkers of uzelf verder kunt ontwikkelen.

Onze praktijkgerichte seminaries worden door eigen vakmensen geleid. Op de voorgrond komt daarbij vooral het gebruiksgemak voor uw dagelijks werk.

De intensieve ervaringsuitwisseling tussen collega's biedt u bovendien de gelegenheid uitdagingen te stellen, zich te laten inspireren en daarbij eigen ideeën verder te ontwikkelen.

Het is onvoldoende af te wachten wat anderen gaan doen, het is belangrijker zijn eigen ondernemingszin met creatieve ideeën te stimuleren, werkprocessen te optimaliseren of misschien ook nieuwe wegen naar de verbruiker te vinden.

Ontelbare bakkers over de hele wereld hebben al aan onze seminaries en productscholingen in onze internationale bakcentra deelgenomen.

Schrijf u in voor één van de komende workshops via onderstaande formulieren en mail naar info@ireks.be