Van nature het beste
Zekerheid ontstaat doordat
men zelf zeker is
Ireks
Nederlands > KWALITEIT> Grondstofcontrole

Productkwaliteit begint bij de grondstof

Bij IREKS worden alle grondstoffen intensief gecontroleerd. Ons ultrasporen analyselaboratorium maakt het mogelijk om alle grondstoffen nauwkeurig te beoordelen en vervuiling door pesticiden of zware metalen op te sporen.

Alleen diegene die de beste grondstoffen voor zijn producten gebruikt, kan eersteklas bakkerijgrondstoffen produceren. Daarom zijn de kwaliteit en de veiligheid van alle door IREKS gebruikte componenten buitengewoon belangrijk.

Alle grondstoffen ondergaan een intensieve en systematische kwaliteitscontrole in ons laboratorium. Dezelfde strenge criteria gelden natuurlijk ook voor de grondstoffen die wij zelf produceren.

Om aan deze criteria te kunnen voldoen, baat IREKS wereldwijd levensmiddelenlaboratoria via onze vestigingen uit. In ons hoofdkantoor te Kulmbach, bevindt zich een zeer speciaal:

het ultrasporen analyselaboratorium. De technische uitrusting en prestatie gaan veel verder dan in de branche wettelijk voorgeschreven en gebruikelijk zijn. Uitgerust met de modernste apparatuur en meetinstrumenten, biedt het een zeer gevoelige controle voor grondstoffen. Deze worden op de geringste hoeveelheid zware metalen en pesticiden - tot 1 g in 1.000 ton grondstof - beoordeeld.

Zo kunnen wij grondstoffen nog nauwkeuriger uitzoeken en natuurlijke producten van de zuiverste kwaliteit produceren - zodat IREKS-klanten absoluut zeker zijn.