Van nature het beste
Variatie en genieten
in steeds nieuwe dimensies
Ireks

Natuurdesems

LIQUID WHEAT SOUR

Vloeibare desem ter verbetering van de smaak
Toevoeging: 2 à 10 % op het bloemgewicht

NATULEVAIN AROMALT

Gedroogd roggedesem voor de bereiding van mout-aromatische broden
Toevoeging: 1 - 5 % op het bloemgewicht

NATULEVAIN DURUM

Gedroogd durumtarwe desem voor de bereiding van tarwebroden op mediterrane wijze
Toevoeging: 2 - 5 % op het bloemgewicht

NATULEVAIN RS

Roggenatuurdesem. Gedroogd revitaliseerbaar roggenatuurdesem, in poedervorm, voor zowel wit, bruin als roggebrood. Kan zowel direct als indirect toegevoegd worden onder de vorm van voordeeg of als opstartcultuur in desemmachine. Geeft een aparte aangename authentieke smaak, langere vershouding en betere snijdbaarheid. Is zeer eenvoudig te verwerken.
Toevoeging: 1 à 15 % op het bloemgewicht

NATULEVAIN TB

Tarwenatuurdesem. Gedroogd revitaliseerbaar tarwenatuurdesem, in poedervorm. Kan zowel direct als indirect toegevoegd worden onder de vorm van voordeeg of als opstartcultuur in desemmachine. Soepelere deegverwerking, hogere vochtopname, rustige ovenwerking en verbeterde korsteigenschappen. Optimale malsheid met uitstekende smaak. Zeer eenvoudig te verwerken.
Toevoeging: 1 à 15 % op het bloemgewicht