Van nature het beste
Variatie en genieten
in steeds nieuwe dimensies
Ireks

Mouten

MALTINE

Moutextract. Non-diastatisch moutextract ter bevordering van krokantheid, smaak en versheid van brood, stokbrood en pistolets. Geeft een elastisch deeg dat machinaal gemakkelijk verwerkbaar is. Uitstekend aroma en mooi geelbruine kleur. Voor het behoud van broosheid bij de fabricatie van koekjes en biscuits.
Toevoeging: 1 à 5 % op het bloemgewicht

MOUT

Actieve mout. Diastatische mout in poedervorm voor een betere gistvoeding aan brood, broodjes en gerezen bladerdeeg. Geeft een mooie goudgele korstkleur en uitgesproken smaak.
Toevoeging: 0,3 à 0,8 % op het bloemgewicht

RUSTIBRUN

Kleurmout. Zuiver natuurproduct op basis van geroosterde granen. Geeft sublieme kleur en aroma aan bruine broodsoorten. Biedt de mogelijkheid om aan een basisdeeg van brood of broodjes een andere aangename warmbruine kleur te geven.
Toevoeging: 0,5 à 5 % op het bloemgewicht

X 70

Kleurmout. Geroosterd niet-actief moutmeel dat aan alle donkere broodsoorten een mooie kleur en typische moutsmaak geeft.
Toevoeging: 0,2 à 5 % op het bloemgewicht

NATUMALT

Kleurmout. Geroosterd niet-actief moutmeel dat aan alle donkere broodsoorten een mooie kleur en typische moutsmaak geeft.
Toevoeging: 0,2 à 5 % op het bloemgewicht

RUSTI DONKER

Kleurmout. Geroosterd niet-actief moutmeel dat aan alle donkere broodsoorten een mooie kleur en typische moutsmaak geeft.
Toevoeging: 0,2 à 5 % op het bloemgewicht

CRAFT-MALZ

Aromatische moutcuvée voor individuele producten met mout. Universeel toepasbaar.
Toevoeging: 5-15%