Van nature het beste
Zekerheid ontstaat doordat
men zelf zeker is
Ireks
Nederlands > KWALITEIT> Kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid

Kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid van de IREKS Groep, Kulmbach

Het kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid van IREKS omvat alle ondernemingsafdelingen – van productontwikkeling tot distributie. Kwaliteit eindigt voor ons pas, wanneer onze klanten de producten verwerkt hebben en met onze leveringen en service volledig tevreden zijn.

De IREKS Groep produceert kwaliteit

Onder deze noemer kan het kwaliteitsbeleid van ons bedrijf geplaatst worden. Onze klanten associëren het begrip kwaliteit met onze naam, onze merkproducten en onze service.

Kwaliteit wordt bepaald door onze partners

Wij definiëren kwaliteit als het voldoen aan de wensen van onze klanten. Alleen door consequent stil te staan en rekening te houden met de wensen van onze klanten zijn we in staat de kwaliteit te leveren die klanten van ons verwachten.

Daarbij zijn wij ons bewust van de grote verantwoordelijkheid die wij hebben tegenover onze klanten. Voor ons staat de productie van veilige levens en voedingsmiddelen en de naleving van alle overeenkomstige wetten op de eerste plaats.

Tevreden klanten zijn een beslissend concurrentievoordeel en garanderen de toekomst van het bedrijf.

Kwaliteit dankzij voedselveiligheid

Tijdens de productie van levens- en voedingsmiddelen, is voedselveiligheid een fundamenteel aspect op gebied van kwaliteit.

Daarom werken we op ieder niveau, gaande van de aankoop over ontwikkeling, productie tot distributie, aan de implementatie van uitgebreide preventieve programma's die gebaseerd zijn op de principes van het HACCP-concept. Deze programma's voorzien in alle wettelijke vereisten, maar gaan veel verder.

Naast de verdere ontwikkeling van onze veiligheidsprogramma’s inzake levens- en voedingsmiddelen, is een open communicatie hieromtrent van groot belang. We staan daarom graag ten dienste van onze klanten bij vragen over deze materie.

Kwaliteit door elke medewerker

Iedereen draagt bij tot kwaliteit. Kwaliteit ontstaat op elke werkplek, niet alleen in het productieproces of warehousing maar ook in de administratie of distributie van het bedrijf, binnen- en buitendienst. Kwaliteit kan alleen door continue verdere ontwikkeling verbeterd worden. Ieder van ons, ongeacht de werkplek, wordt dagelijks gevraagd om samen te werken aan de instandhouding en de verbetering van onze kwaliteit.

Kwaliteit vanuit elk oogpunt

De inhoud en het doel van ons kwaliteitsmanagementsysteem is het verzekeren van de gewenste kwaliteit. Een doelgerichte integratie van alle domeinen in ons kwaliteitsmanagementsysteem geïntegreerd op alle werkplekken, garandeert het ontstaan van een kwalitatief hoogstaand product. Kwaliteit begint al bij de ontwikkeling van een product en omvat een nauwkeurige selectie van onze leveranciers en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, zoals een productie volgens de modernste technieken en een efficiënt verkoop- en distributiesysteem.

Kwaliteit eindigt bij ons pas, wanneer onze klanten de producten verwerkt hebben en met onze leveringen en service volledig tevreden zijn.

Kwaliteit die gezien mag worden

Wij tonen ons bedrijf graag aan onze klanten en aan geïnteresseerde partijen en staan altijd open tot dialoog. Wij verwelkomen onze klanten dan ook graag en benutten elke gelegenheid om hen te laten zien wie wij zijn en wat we doen.