NIEUW: REX MONNIKEN
Brood kan worden beschouwd als een cultureel erfgoed. We kunnen zelfs zeggen dat brood bakken
een kunst is.
Klooster en bakkerij gaan al eeuwen samen. De zelfredzaamheid van monniken en nonnen stond
destijds voorop. Op basis van deze elementen creëerde IREKS een brood met een pittige geur, een
knapperige korst en een zachte kruim. Brood in monnikenstijl is een waar genot.
Verschillende effectieve productiemethoden zullen aan u worden gepresenteerd om dit uitzonderlijke
en authentieke brood te benadrukken, zoals lange fermentatie en een originele biertoets.
De voordelen voor uw klanten:
-
Authentieke smaak
-
Lange rijping
-
Een natuurlijke en traditionele productiemanier
-
Perfect voor lunches en avondeten
-
Geschikt voor soep, ham en kaas
-
Traditioneel recept
-
Lange vershouding
-
Aangenaam gevoel in de mond dankzij de combinatie van de knapperige korst en de zachtheid van de kruim
De voordelen voor u als bakker:
-
Je ambachtelijke imago wordt benadrukt
-
U volgt voedseltrends zoals traditioneel en transparantie
-
Het brood heeft een authentieke smaak uit het verleden
-
Aantrekkelijke winstmarge omdat het een premium product is
-
Optimale verwerkbaarheid
-
Efficiëntie omdat het een 50% -mix is
-
Drie recepten om uit te kiezen
>> Klik hier om onze folder te downloaden!
| | |