Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks

Actuele meldingen

Interesseert u zich voor nieuwigheden in de branche, voor beurzen, productideeën en andere interessante berichten van IREKS? Kijk dan met regelmaat op onze site!

De nieuwe IREKS-bedrijfsfilm

Laat u meenemen op een fascinerende reis door onze IREKS-wereld. Bekijk hier onze bedrijfsfilm!

NIEUW: PREMIUM SOFT LUXE

Onze nieuwste creatie voor heerlijke luxebroodjes met een boteraroma.

Zomer, zon, gin

Ontdek ons nieuw recept met het trendy drankje gin en breng zo de zomer in uw bakkerij!

REX MONNIKEN

Drie heerlijke, traditionele en karaktervolle broden in monnikenstijl.

PRO-PROTEINE

Meer eiwitten – volop broodgenot!

Mout voor de bakkerij

Om goede bakkerij- en patisserieproducten te maken, heb je ingrediënten van hoge kwaliteit nodig. Met IREKS-moutproducten geeft u uw bakkerijproducten een uniek karakter.

"Holiday@home" promotie

Laat ons u meenemen op een reis doorheen de bakkerijen van deze wereld en tover een stukje vakantie op het bord van uw klanten!

4 MALZ VOLLKORN

4 MALZ VOLLKORN is jouw perfect “clean label” product om een 4 mouten volkorenbrood te creëren.

SYNERGIE PISTOLET

Het beroemde Belgische broodje heeft nu zijn versie in 100% SYNERGIE!

IREKS viert 10 jaar SYNERGIE!

10 jaar SYNERGIE – zoiets moet natuurlijk worden gevierd. Daarom vond in mei de "SYNERGIE Inspiration Day" plaats.

CRAFT-MALZ

CRAFT-MALZ, het nieuwe IREKS-product dat uw klanten zal bekoren.

VEGGIEKORN® - Het veganistische alternatief

Uit wereldwijde consumentenonderzoeken blijkt dat er steeds meer consumenten letten op de samenstelling van hun voeding. Zo groeit de markt van speciaal producten zoals: lactosevrije melkproducten, glutenvrij brood en banket of veganistische snacks, met 20% per jaar.

MIX QUINOA

IREKS is niet alleen uw sterke partner maar ook een trendsetter. Onze nieuwste samenstelling, MIX QUINOA, is hiervan het perfecte bewijs!

Gebakken glutenvrije producten in opmars

Glutenvrije voeding - oorspronkelijk bedoeld en noodzakelijk voor mensen die lijden aan coeliakie - is nu meer en meer een trend aan het worden. Veel mensen maken nu bewust de keuze om gluten uit hun voeding te schrappen. Op die manier worden gebakken, glutenvrije producten steeds belangrijker en vormen ze een basis voor deze vorm van voeding.

4 juni 2013 - 17u00 Officiële opening IREKS BELGIUM

Door een positieve bedrijfsontwikkeling in België, werd beslist de aankoop van een gebouw met grond in de gemeente Zaventem te realiseren.