Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks

Actuele meldingen

Interesseert u zich voor nieuwigheden in de branche, voor beurzen, productideeën en andere interessante berichten van IREKS? Kijk dan met regelmaat op onze site!

VEGGIEKORN® - Het veganistische alternatief

Uit wereldwijde consumentenonderzoeken blijkt dat er steeds meer consumenten letten op de samenstelling van hun voeding. Zo groeit de markt van speciaal producten zoals: lactosevrije melkproducten, glutenvrij brood en banket of veganistische snacks, met 20% per jaar.

NIEUW! MIX QUINOA

IREKS is niet alleen uw sterke partner maar ook een trendsetter. Onze nieuwste samenstelling, MIX QUINOA, is hiervan het perfecte bewijs!

NIEUW! REX BLANDINK

Wit speltbrood

Naast het alomgekende REX DINKEL-brood met vezels, dat bij vele bakkerijen reeds een begrip is geworden, presenteren wij u nu met trots onze nieuwste telg, REX BLANDINK.

Golden cookies: taste it! Love it!

Ook zo een fan van de dikke, authentieke, stevige, maar toch zachte American cookies?

Omschakeling van IFS naar FSSC

Om de hoge kwaliteitsnormen te behouden en verder te optimaliseren, is IREKS nu gecertificeerd volgens FSSC 22000.

IREKS op de iba: “Tradition meets Trends”

"Tradition meets Trends" - dat is ons motto voor de iba in Munchen dit jaar. Van 12 tot 17 september presenteren wij u op onze stand een brede waaier aan creatieve productideeën en nemen wij u mee naar de intrigerende wereld van traditionele en trendy gebakken producten.

GOLDEN DINKEL VARIANT: zo lekker kan spelt zijn!

IREKS speelt handig in op de enorme trend die er momenteel is rond het "oergraan" spelt.

NIEUW!
Verbeterd recept REX DELICATESSE

Het recept van REX DELICATESSE werd verbeterd, vooral door toevoeging van desem en mout.

Dit brood wordt tevens als 2de brood, naast het reeds gekende COUNTRY-brood, gekoppeld aan de uitzending "Boer zkt Vrouw" op VTM.

Gebakken glutenvrije producten in opmars

Glutenvrije voeding - oorspronkelijk bedoeld en noodzakelijk voor mensen die lijden aan coeliakie - is nu meer en meer een trend aan het worden. Veel mensen maken nu bewust de keuze om gluten uit hun voeding te schrappen. Op die manier worden gebakken, glutenvrije producten steeds belangrijker en vormen ze een basis voor deze vorm van voeding.

4 juni 2013 - 17u00 Officiële opening IREKS BELGIUM

Door een positieve bedrijfsontwikkeling in België, werd beslist de aankoop van een gebouw met grond in de gemeente Zaventem te realiseren.

PREMIUM PRECUIT

PREMIUM PRECUIT is een hoogwaardige broodverbeteraar voor alle broodsoorten, ook voor voorgebakken producten ...

REX SYNERGIE met Sonja Kimpen

Een goed gevoel begint met een goede gezondheid

Het oergraan spelt, als hoofdbestanddeel van het synergiebrood, stimuleert je energiepijl en bevredigt op een optimale...

Internationale beurskalender

IREKS is elk jaar aanwezig op talrijke internationale beurzen in alle uithoeken van de wereld met aantrekkelijke concepten en een team van vakmensen tot uw beschikking. Benut de mogelijkheden, die deze beurzen u bieden, wij zien u graag!

Newsletter archief