Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks

Onze zuurdesemvariëteit

Zelfs de oude Egyptenaren wisten het al: bij het bakken van brood heeft het gebruik van zuurdesem een positieve invloed op de luchtigheid van het deeg. Bij IREKS zijn we ook al vroeg met zuurdesem gaan werken, en tot op de dag van vandaag vertrouwen we op de creatie en productie van onze eigen zuurdesems. Een goede beslissing! Want op basis van deze 100-jarige ervaring, kunnen we onze klanten een breed gamma aan kwaliteitsvolle desemproducten aanbieden.

Zuurdesem staat garant voor een hoge bakkwaliteit en een buitengewone smaak. Bij IREKS gebeurt de bereiding op traditionele wijze via de fase methode. Het gebruik van gecontroleerde culturen uit eigen bedrijf en een strikte productiebewaking voorkomen ongewenste fermentaties of misgistingen. Maar we bieden niet alleen veiligheid!

Ook productdiversiteit staat bij ons centraal als het gaat om zuurdesem. Naast bewezen variëteiten zoals rogge-, tarwe- en speltdesem, hebben we durum-, boekweit- en groene speltdesem in onze voortdurend groeiende portefeuille. Dit biedt u telkens weer de kans om iets nieuws te proberen.

Maak gebruik van onze diversiteit aan verschillende smaken om unieke producten die men meteen herkent te creëren!