Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands > NIEUWS> holiday@home – een stukje vakantie op je bord!

holiday@home – een stukje vakantie op je bord!

Laat één van onze IREKS-meesterbakkers u meenemen op een reis doorheen de bakkerijen van deze wereld en tover een beetje vakantie op het bord van uw klanten.

Reizen betekent veel spannende dingen ontdekken – oude gebouwen, indrukwekkende wonderen van de natuur, maar ook steeds weer nieuwe momenten van puur smaakgenot! De geur van versgebakken stokbrood uit een kleine bakkerij in Zuid-Frankrijk of de heerlijke kruiden van traditioneel Turks gebak maken de vakantie tot een heel bijzondere ervaring, ook op culinair gebied!

Haal deze internationale producten naar uw toonbank en neem uw klanten mee op een culinaire reis doorheen de bakkerijen van deze wereld! Vooral dit jaar, wanneer veel mensen hun vakantie thuis doorbrengen, kunt u een beetje vakantiegevoel op het bord van uw klanten toveren.

Hoe precies, dat zal één van onze IREKS-meesterbakkers u in korte video's op ons YouTube-kanaal laten zien! Naast interessante informatie over internationale specialiteiten zoals de traditionele Simits uit Turkije of de aromatische Moñas Gallegas uit Spanje, kunt u ook zien hoe u het gebak in een handomdraai kunt bakken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Op verzoek sturen wij u graag de recepten voor de aangeboden bakkerijproducten toe.