Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands > NIEUWS> Samen zijn we sterk!

Samen zijn we sterk!

De wereldwijde verspreiding van het coronavirus stelt ons allen voor grote uitdagingen. Voedselverwerkende bedrijven worden als systeemrelevant beschouwd en leveren een waardevolle bijdrage aan de voedselvoorziening van de bevolking. Dit resulteert in een bijzondere verantwoordelijkheid voor onze klanten en natuurlijk voor ons om de bedrijfsvoering zo goed mogelijk in stand te houden. Bij het uitvoeren van deze taak hebben de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en zakenpartners de hoogste prioriteit.

IREKS volgt de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus SARS-CoV-2 op de voet. Een speciaal gevormde coördinatiegroep houdt zich dagelijks intensief bezig met de nieuwe ontwikkelingen en heeft diverse preventieve maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Juist in deze moeilijke situatie tracht de IREKS-groep onze klanten te ondersteunen bij het in standhouden van hun activiteiten om de bevolking zo goed mogelijk te bevoorraden, in overeenstemming met onze filosofie van een levend partnerschap. Onze buitendienstmedewerkers zullen onze klanten actief blijven ondersteunen als adviseurs – telefonisch of per e-mail, maar steeds vaker ook persoonlijk ter plaatse. Persoonlijke bezoeken zijn momenteel onderworpen aan strenge voorzorgs- en hygiënevoorschriften om zowel onze klanten als onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Zo kunnen onze klanten blijven vertrouwen op onze uitgebreide service.

De solidariteit die vandaag de dag tastbaar is, is bemoedigend. Laten we samenspannen, ons best doen en zo bijdragen aan een optimale aanpak van deze uitzonderlijke situatie. Samen zijn we sterk – toen, nu en in de toekomst.