Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands > NIEUWS> Samen zijn we sterk!

Samen zijn we sterk!

De wereldwijde verspreiding van het coronavirus stelt ons allen voor grote uitdagingen. Voedselverwerkende bedrijven worden als systeemrelevant beschouwd en leveren een waardevolle bijdrage aan de voedselvoorziening van de bevolking. Dit resulteert in een bijzondere verantwoordelijkheid voor onze klanten en natuurlijk voor ons om de bedrijfsvoering zo goed mogelijk in stand te houden. Bij het uitvoeren van deze taak hebben de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en zakenpartners de hoogste prioriteit.

IREKS volgt de huidige ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus SARS-CoV-2 op de voet. Een speciaal gevormde coördinatiegroep houdt zich dagelijks intensief bezig met de nieuwe ontwikkelingen en heeft al diverse preventieve maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Juist in deze moeilijke situatie tracht de IREKS-groep onze klanten te ondersteunen bij het in standhouden van hun drukke activiteiten om de bevolking zo goed mogelijk te bevoorraden, in overeenstemming met onze filosofie van een levend partnerschap. Hoe dan ook, de activiteiten van onze buitendienstmedewerkers worden van dag tot dag verder beperkt, zowel nationaal als internationaal, omdat onze klanten ook voor hun bedrijf bezoekbeperkingen hebben ingesteld. Om het besmettingsgevaar tot een minimum te beperken, zullen onze verkopers de klanten voorlopig niet meer persoonlijk ter plaatse bezoeken, maar zullen ze vanuit hun thuiskantoor telefonisch bereikbaar zijn om hen actief te ondersteunen en te adviseren. Onze klanten kunnen dus blijven vertrouwen op onze uitgebreide service.

Het grote solidariteitsgevoel is duidelijk te merken en erg bemoedigend. Laten we samenspannen, ons best doen en zo bijdragen aan een optimale afhandeling van deze uitzonderlijke situatie. Samen staan we sterk – gisteren, vandaag en morgen.