Van nature het beste
Service - voor ons het bewijs van een echt partnerschap
Ireks
Nederlands > SERVICE> Webinars> Mout – traditie ontmoet innovatie

IREKS eCampus [LIVE]
“Mout – traditie ontmoet innovatie”

Wordt mout alleen gebruikt voor het brouwen van bier? Helemaal niet! Mout speelt ook een belangrijke rol bij de productie van bakkerijproducten.

In ons webinar "Mout – traditie ontmoet innovatie" zult u dit traditionele natuurproduct met een trendy karakter beter leren kennen. Onze experts zullen u uitleggen wat er zo bijzonder aan mout is, hoe het wordt geproduceerd en hoe bakkerijproducten ermee verfijnd kunnen worden. Bovendien krijgt u inzicht in verschillende aroma’s & smaakmouten en de eigenschappen van enzymactief moutmeel.

Leer meer over onze kerncompetentie en dompel uzelf onder in de wereld van mout!

Inhoud:

  • Variëteit aan moutsoorten en mogelijkheden van productie en verfijning
  • Toepassing van aroma’s & smaakmouten
  • Enzymactief moutmeel
  • Live presentatie van bakkerijproducten

 

Live ervaring...

Op 27, 29 april & 04 mei 2021:

Op 27 april 2021

Op 29 april & 04 mei 2021:

Jan Ronniger
IREKS bakcentrum

Assistent van de Directeur Internationaal

Alexander Veit
IREKS bakcentrum

Meesterbakker

Christoph Popp
IREKS bakcentrum

Meesterbakker Internationaal

 

Noteer de datum!

Datums:
27 april 2021, 15.00 uur (CET) – Duits
29 april 2021, 15.00 uur (CET) – Engels
4 mei, 10.00 uur – Engels (CET)

Duur: 30 minuten (gevolgd door een vraag- en antwoordsessie)

Deelnamekosten: gratis

 

Contactgegevens:

Frank Weiskopf
ecampus-live-1@ireks.com