Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands > NIEUWS> IREKS op iba 2018

IREKS op iba 2018

Passie en liefde voor bakken - dit kunnen bezoekers van de IREKS-stand live beleven in hal B4 op de iba in München van 15 tot 20 september 2018.

Bakken is een ambacht met een grote traditie. Passie, vaardigheid, kwaliteitsbewustzijn en volledige toewijding zijn net zo belangrijk als in het verleden om echt goed brood en gebak te kunnen maken. Als iemand houdt van wat hij doet, zal hij dit ook bereiken.

Maar om met succes te werken, is het net zo belangrijk om open te staan voor iets nieuws, om je creativiteit de vrije loop te laten en te laten inspireren door de huidige trends. Daarom creëert IREKS met passie en met liefde voor detail producten en recepten waarmee bakkerijen hun ambachtelijke identiteit kunnen versterken en trendy ideeën voor hun klanten kunnen realiseren.

Nieuwe verbanden tussen traditie en innovatie staan ook centraal wanneer IREKS te zien is op de iba in Hal B4 | Stand 330 dit jaar.

In drie activiteitsgebieden hebben bezoekers de mogelijkheid om een uitwisseling met experts te houden, zij kunnen de specialisten van IREKS op korte afstand bekijken tijdens de productie van heerlijke bakproducten en zichzelf overtuigen van de hoge kwaliteit van de producten. Hier wordt de nadruk gelegd op onderwerpen die tal van nieuwe ideeën bieden, van het bereiden van aantrekkelijke snacks via de verwerking van speciale graansoorten tot het creëren van zoete verleidingen.

Hoewel elk gebied zijn eigen afzonderlijke eiland van inspiratie is, hebben de drie zones één ding gemeen: ze laten allemaal zien wat IREKS met het beroep verbindt - een grote passie en een liefde voor bakken!