Van nature het beste
Nieuws van IREKS:
Internationaal actueel op de hoogte
Ireks
Nederlands > NIEUWS> IREKS op de iba: “Tradition meets Trends”

IREKS op de iba: “Tradition meets Trends”

“Tradition meets Trends” – dat is ons motto voor de iba in Munchen dit jaar. Van 12 tot 17 september presenteren wij u op onze stand een brede waaier aan creatieve productideeën en nemen wij u mee naar de intrigerende wereld van traditionele en trendy gebakken producten.

Of het nu zoet of smakelijk, vierkant of rond, klassiek of trendy is - de wereld van gebakken producten is dezer dagen diverser dan ooit. Door sociale media ontstaan er originele ideeën en vergeten producten verschijnen opnieuw in het daglicht in een compleet nieuwe look en in combinatie met andere ingrediënten.

Geïnspireerd door de huidige foodtrends, bieden wij u gebakken variaties met hippe ingrediënten, nieuwe smaken en ongewone combinaties. Dankzij hun veelzijdigheid en aanpasbaarheid, vallen onze typische IREKS producten op. Traditionele goederen worden bijvoorbeeld, dankzij onze creatieve receptideeën, in een oogwenk trendy cakes.

Maar niet alleen bij de gebakken patisserie-producten, maar ook in de sector van de broodjes zijn er tal van nieuwe mogelijkheden. Onze kennis en ervaring, komende van een bedrijf met een geschiedenis van ongeveer 160 jaar, worden des te meer gelinkt aan verse productideeën. Trendy grondstoffen en ideeën uit verschillende landen en regio's brengen diversiteit bij de bakker. Naast de traditionele grondstoffen, zoals malt en desem, brengen zij ook een onevenaarbare variatie in smaken en gebakken producten in altijd nieuwe facetten.

Laten we echter, naast al deze nieuwigheden, de klassiekers niet vergeten. Zoals voorheen, tonen wij u tijdens deze iba onze alom gekende en bewezen producten die elke bakkerstoonbank opwaarderen.

Aan onze demonstratie-eilanden zal u tenslotte kunnen proeven van onze overheerlijke gebakken producten. Kom intussen ook eens meekijken over de schouder van onze experten-meesterbakkers en patissiers en verzamel tips en suggesties waarmee u uw klanten kan verbazen door combinaties met speciale bakvormen en presenteervoorbeelden.

We nodigen u van harte uit om ons een bezoekje te brengen op stand nr. 330 in Hall B4, maar ook om, samen met ons, de diversiteit aan traditionele en trendy gebakken producten te komen ontdekken!